Optimaliseer je urenregistratie en facturatie met Moneybird

June 7, 2024

Factureer jij je klanten op basis van de uren die je werkt? Zoek je een slimme manier om dit proces te verbeteren? Dan is deze video voor jou.

In bovenstaande video laat ik je zien hoe je met Moneybird eenvoudig je uren bijhoudt en deze efficiënt omzet naar facturen. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat je facturen altijd kloppen en er professioneel uitzien.

Als je nog geen gebruik maakt van Moneybird, kun je het gratis proberen via deze link. Jij profiteert van een verlengde proefperiode van 4 maanden (i.p.v. standaard 2 maanden), en ik ontvang een kleine vergoeding waardoor ik gratis video's zoals deze kan blijven maken. 🙏

Wil je meer handige tips?

  1. Bekijk mijn andere gratis video's en artikelen.
  2. Maak kennis met mijn uitgebreide cursussen.
  3. Laten we persoonlijk kennismaken.